Mahkemeden yeni karar: Pınar Gültekin davası yeniden görülecek!

Mahkemeden yeni karar: Pınar Gültekin davası yeniden görülecek!
Muğla'da canice öldürülen üniversite öğrencisi Pınar Gültekin davasında flaş bir gelişme yaşandı. İzmir Bölge Adliyesi Mahkemesi, davanın yeniden görülmesine karar verdi.

İzmir Bölge Adliye Mahkemesi 4''üncü Ceza Mahkemesi Pınar Gültekin davasının yeniden görülmesine karar verdi. Mahkeme daha önce Gültekin’i canice öldüren Cemal Metin Avcı’ya verilen 23 yıllık hapis cezasında indirim yapmıştı.

NE OLMUŞTU?

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin (27), 16 Temmuz 2020''de Akyaka Mahallesi''nde yalnız yaşadığı evinden ayrılmış, aynı gün ablasıyla telefonla görüştükten sonra kendisinden bir daha haber alınamamıştı.

Ailesinin Akyaka Jandarma Komutanlığına kayıp ihbarında bulunması üzerine başlatılan çalışmada Gültekin''i tanıyan kişilerin listesi çıkarılmış ve bölgedeki güvenlik kamerası kayıtları incelenerek görgü tanıklarının ifadelerine başvurulmuştu.

Gültekin’i canice öldüren Cemal Metin Avcı cinayeti tek başına işlediğini itiraf etmişti. Ağırlaştırılmış müebbet verilen Avcı’nın cezası 23 yıla indirilmişti. Gültekin ailesinin avukatı Rezzan Epözdemir çok talihsiz bir karar olduğunu, bunu istinafa taşıyacaklarını söylemişti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar