Pınar Gültekin cinayetinde flaş gelişme!

Pınar Gültekin cinayetinde flaş gelişme!
Pınar Gütekin’in katili Cemal Metin Avcı'nın annesi Ayten, babası Selim Avcı ile Şükrü Gökhan Orhan ve boşandığı eşi Eda Karagün hakkında birlikte olay mahalline gidip suç delillerini yok ederek, gizlediklerine dair haklarında yeterli şüphe bulunulduğuna kanaat getirildi.

Başsavcılık aynı aileden olan şüphelilerin ayrı ayrı cezalandırılmalarına karar verilmesini talep etti. Sabah’ta yer alan habere göre; Başsavcılık, hazırladığı 8 sayfalık yeni iddianame ile davanın birleştirilmesini talep etti. Pınar Gültekin davasının 26 Eylül'deki duruşmasında birleştirilme kararının verilmesi bekleniyor. Gültekin ailesinin Avukatı Dr. Rezan Epözdemir, hukukta olağanüstü yol olan kanuna yarına bozma talebinde bulunmuştu.

Adalet Bakanlığı ve Yargıtay bu kişilerin şüpheli olabileceğine dair iddianame düzenlenmesi gerektiğine karar vermişti. Bunun üzerine Muğla Cumhuriyet Başsavcılığı, Avcı'nın eski eşi, annesi ve ortağı için iddianame düzenleyerek, davanın birleştirme talebiyle birlikte, yargılamanın yapıldığı mahkeme olan Muğla 3. Ağır Ceza Mahkemesine gönderdiği öğrenildi.

0x0-son-dakika-pinar-gultekin-cinayetinde-flas-gelisme-yeni-dava-acildi-1630961189981.jpg

"HUKUKİ SÜRECİN SONUNA KADAR TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Avukat Dr. Rezan Epözdemir yeni gelişme ile ilgili, "Başından beri sürecin içerisinde başkaca faillerin de olduğunu iddia ediyorduk, bütün hukuki yollara başvurduk ve bu iddianameyle yargılama önemli ölçüde genişledi. Bundan sonra da hukuki surecin sonuna kadar takipçisi olacağız, adaletin tecellisi ve maddi gerçeğin ortaya çıkması için mücadelemiz devam edecek" dedi.

son-dakika-pinar-gultekin-cinayetinde-flas-gelisme-yeni-dava-acildi-1630961195108.jpg

NE OLMUŞTU?

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi İktisat Bölümü öğrencisi Pınar Gültekin (27), 16 Temmuz 2020'de Akyaka Mahallesi'nde yalnız yaşadığı evinden ayrılmış, aynı gün ablasıyla telefonla görüştükten sonra kendisinden bir daha haber alınamamıştı. Ailesinin Akyaka Jandarma Komutanlığına kayıp ihbarında bulunması üzerine başlatılan çalışmada Gültekin'i tanıyan kişilerin listesi çıkarılmış ve bölgedeki güvenlik kamerası kayıtları incelenerek görgü tanıklarının ifadelerine başvurulmuştu.

Şüphe üzerine gözaltına alınan genç kızın eski erkek arkadaşı Cemal Metin Avcı, ilk ifadesinde hakkındaki suçlamaları kabul etmemişti. Avcı, deliller ortaya konunca bir süre arkadaşlık yapıp ayrıldığı Gültekin'i bağ evinde öldürdüğünü, cesedini yaktıktan sonra varille Gülağzı mevkisindeki ormanlık alana attığını itiraf etmiş ve tutuklanmıştı.

thumbs-b-c-5e4ec818eea002130a906d72f5beeefa.jpg

2917797-810x458.jpg3060940-810x458.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar