Pendik'te lise tuvaletinde arkadaşını bıçakladı! Yaralı kız öğrenci hastaneye kaldırıldı

Pendik'te lise tuvaletinde arkadaşını bıçakladı! Yaralı kız öğrenci hastaneye kaldırıldı
Pendik'te yaşanan olayda okul tuvaletinde 9. sınıf öğrencisi Sude Naz S. bıçaklandı. Yaralı öğrenci hastaneye kaldırıldı.

Söz konusu olay, saat 08.30'da Pendik'teki lisede yaşandı. Görgü tanıklarına ve iddiaya göre, ders zilinin çalmasıyla birlikte öğrenciler okula adım attı. 9. sınıf öğrencisi Sude Naza S., sınıfa gitmeden önce tuvalete uğradı. Sude Naz S., tuvalette, aynı sınıfta okuyan diğer bir kız öğrencisi tarafından bıçaklı saldırıya maruz kaldı. Çeşitli bölgelerinden bıçaklanarak yaralanan Sude Naz S., hemen koridora doğru çıktı.

DURUMU POLİSE BİLDİRDİLER

Daha sonra okul görevlileri ve öğretmenler, öğrencinin yaralandığını fark etti ve durumu hemen sağlık ile polis birimlerine bildirdi.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri, bıçaklı saldırıya uğrayan Sude Naz S.'ye okulda yapılan ilk müdahalenin sonrasında çevredeki özel bir hastaneye sevk etti. Hastaneye nakledilen yaralı öğrencinin tedavi altına alındığı ve hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi. Bıçaklı saldırıyı gerçekleştiren kız öğrenci ise polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere Pendik İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği'ne götürüldü. Polis, olayla ilgili detaylı inceleme başlattı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar