Pendik’te 3 katlı binanın çatısı alev alev yandı

Pendik’te 3 katlı binanın çatısı alev alev yandı
Pendik'ta üç katlı binanın çatı katında çıkan yangın bir anda büyüdü. Yangın uzun uğraşlar sonucu kontrol altına alındı.

Pendik'te Esenyalı Mahallesi'nde meydana gelen yangın, 3 katlı bir binanın çatısında başlayarak yanındaki 4 katlı binaya sıçradı.

Olay, sabah saatlerinde Mimoza Sokak'ta meydana geldi. Yangının büyümesiyle birlikte alevler, bitişikteki 4 katlı binanın çatısına sıçradı. Saat 03:00 sularında başlayan yangına müdahale için emniyet, itfaiye ve sağlık ekipleri hızla olay yerine sevk edildi.

Emniyet güçleri, güvenlik önlemi alarak sokağı giriş ve çıkışlara kapattı. İtfaiye ekipleri, yangını kontrol altına almak ve söndürmek için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Ekiplerin yoğun çabaları sonucunda yangın kontrol altına alınırken, her iki binada da maddi hasar meydana geldi.

pendikyangin.jpgYangın nedeniyle ölen ya da yaralanan olmazken, olay yerindeki can güvenliği önlemleri en üst düzeyde tutuldu. Emniyet, itfaiye ve sağlık ekipleri koordineli bir şekilde çalışarak yangına hızla müdahale etti ve çevredeki binalara sıçramasını engelledi. Olayın ardından yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar