Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin mazbatasını aldı

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin mazbatasını aldı
Pendik'te 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden Belediye Başkanı seçilen Ahmet Cin, Pendik Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen törenle mazbatasını aldı.

Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin'in mazbata törenine seçilen meclis üyeleri, AK Parti İlçe Teşkilatları, AK Parti Kadın Kolları ve AK Parti Gençlik Kolları temsilcileri de katıldı. Mazbatasını almasının ardından Başkan Cin, seçilen meclis üyeleriyle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

tr.jpg

Başkan Cin, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: "Öncelikle seçimlerin ülkemize, ilimize ve ilçemize hayırlı olmasını Allah'tan niyaz ediyoruz. Seviyeli bir süreç oldu. Pendik'te, Pendikli seçmenimiz Cumhur İttifakı'nın adayı olarak bizleri tekrar seçtiler, onlara teşekkürlerimizi sunuyoruz. Bu saatten sonra zaman kaybı yok ve yarından itibaren çalışmalarımıza yine hızlı bir şekilde devam edeceğiz. Pendik'te yapacağımız projelerimiz var. Yeni işlerimiz var, bu yeni işlerimizi yeni dönemde hızlı bir şekilde yerine getirip Pendik'i daha yaşanılabilir bir hale getireceğiz. Pendik'in tamamının belediye başkanı olarak her noktada eşit ve adaletli bir şekilde hizmetlerimizi ve projelerimizi gerçekleştirmiş olacağız. İnşallah güzel bir dönemi onlarla birlikte geçirmiş olacağız. Biz onlarla zaten her daim beraberdik. Bundan sonra da beraber olmaya devam edeceğiz, onların görüşleri bizim için çok önemli, onların verdiği kararın bizim başımızın üstünde yeri var."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar