Rüyada kedi görmek ne anlama geliyor?

Rüyada kedi görmek ne anlama geliyor?
Rüyada kedi görmek ne anlama geliyor? Rüyada dişi kedi veya siyah kedi görmek neye delalet? İşte ayrıntılar...

Bazı zamanlarda rüyalarımızda etrafımızda yoğunlukla gördüğümüz canlıları görebilmekteyiz. Bu gibi durumlarda bu canlıları görmenin nasıl bir anlama sahip olduğunu merak ederiz. Bunlardan en çok merak edilen ise rüyada kedi görmektir. Peki rüyada kedi görmek nedir, en anlama gelir? İşte detaylar…

RÜYADA KEDİ GÖRMEK NE DEMEKTİR?

Rüyada kedi görmek, kişinin çocuk sahibi olacağına işaret eder. Rüyayı gören kişi kadın ise, eşinden ötürü biraz sıkıntı çekeceğine, çevresinde düşmanlar olacağına dair yorumlanır. Rüyada kedi görmek, oldukça laubali ve etrafındaki insanları kandıran, samimiyetsiz, iki yüzlü erkek şeklinde yorumlanmaktadır. Bir başka rüya tabirine göre rüya içerisinde kedi görmek; kişi anne ise, çocuğuna karşı gereğinden çok zorlayıcı davranması, onun eğitimi adına çocuğu sıkacak bir biçimde gereksiz çaba harcaması anlamına gelir.

RÜYADA DİŞİ KEDİ GÖRMEK NE DEMEKTİR?

Rüyada dişi kedi görmek, bireye fayda sağlarken, bir başka yandan da zararının görüleceği birini işaret eder. Rüyada dişi kedi görmek, kötü karakteri olan bir kadın şeklinde de yorumlanmaktadır. Görülen dişi kedi eğer evcil bir kedi ise, rüya sıkıntılardan kurtulmanın işaretçisidir. Görülen dişi kedi, eğer sokak kedisi ise, çevreden birinin davranışlarının ve tavrının sonucu şeklinde problemli bir vaziyetle karşı karşıya kalınacaktır. Dişi bir evcil kedi, rüyada tırmalar ise, bir senelik bir zaman içerisinde mutluluk ve huzurun kalıcı olacağına işaret eder. Bunun dışında haneye bereket gelecektir. Rüya içerisinde görülen dişi kendinin iki yüzlü ve kurnaz bir kadın şeklinde de yorumlandığı söylenebilir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar