Pegasus ucuz uçak bileti kampanyası ne zaman? Yurt içi uçuşlar için duyuruldu! Pegasus ucuz uçak bileti kampanyası başladı mı, hangi hatlarda geçerli olacak?

Pegasus ucuz uçak bileti kampanyası ne zaman? Yurt içi uçuşlar için duyuruldu! Pegasus ucuz uçak bileti kampanyası başladı mı, hangi hatlarda geçerli olacak?
Pegasus Hava Yolları tarafından yurt içi uçuşları için yeni kampanyası yapılacağı açıklandı. Pegasus, yurt içi biletleri yalnızca 399,99 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. İşte kampanyanın süreceği tarih ve detaylar...

Pegasus Hava Yolları tarafından yurt içi uçuşları için yeni kampanyası yapılacağı açıklandı. Söz konusu kampanya kapsamında biletlerin 22-23 Kasım'da alınması durumunda büyük indirimden yararlanılabilecek. 4 Aralık 2023-4 Nisan 2024 uçuş tarihli seçili yurt içi biletleri yalnızca BolBolllulara özel olarak 399,99 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulmuş durumda.

PEGASUS UCUZ UÇAK BİLETİ KAMPANYASI BAŞLADI MI?

Pegasus’tan kampanya hakkında yapılan açıklama "Satış Tarihi: 22-23 Kasım 2023 (Türkiye yerel saatine göre 22 Kasım 2023 saat 00.00’dan itibaren 23 Kasım 2023 saat 23:59’a kadar satışın ve biletlemenin tamamlanmış olması şartıyla geçerlidir.)" denildi.

PEGASUS UCUZ UÇAK BİLETİ KAMPANYASI UÇUŞ TARİHİ

Uçuş Tarihi: 4 Aralık 2023 - 4 Nisan 2024 arasındaki uçuşlar

Yurt içi 399,99 TL’den başlayan fiyatlarla (Vergiler ilgili tarifeli uçuşlar ile ilgili olarak seyahat yapılan havalimanı veya terminal işletmecisine geçerli tarifeler uyarınca ödenen yolcu servis ücreti veya benzer içerikli maliyet/vergi kalemlerini kapsamaktadır.

Ücret duyurusu, ilgili ücret sınıfından sunulan koltuk adedi sayı ile sınırlıdır. Ayrıca toplam 100.000 adettir. Bu koltuklar tükendiği anda ücretler değişecektir. Bu ücret duyurusuna tabi olarak hiçbir hak talebinde bulunulamayacaktır. Kampanyadan yararlanmak isteyen tüm misafirle Pegasus BolBol üyesi olmalı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar