Pegasus Hava Yolları kabin memuru genç Hollanda'ya iner inmez kaçtı: Sebebi Kılıçdaroğlu

Pegasus Hava Yolları kabin memuru genç Hollanda'ya iner inmez kaçtı: Sebebi Kılıçdaroğlu
Pegasus Havayolları’nda kabin memuru olarak çalışan vatandaşın, ülkeyi terk ettiği anlar gündem oldu.

GÜNBOYU/ HABER MERKEZİ

Pegasus Havayolları’nda kabin memuru olarak çalışan Serhat Temel, Amsterdam inişi sonrası iltica talebinde bulundu. Temel, “Türkiye elveda” notu ile havalimanında elinde bavulla sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Paylaşımında ise Kemal Kılıçdaroğlu’na tepki gösterdi.

76753.jpg

Vedasını duyuran Temel, paylaştığı yazıda ise şu ifadelere yer verdi:

Hepinize merhaba, an itibariyle Türkiye’deki 27 yıllık yaşantıma son veriyorum. İltica etmek için Hollanda topraklarına girmiş bulunmaktayım. Hayatım boyunca yaşamak istediğim bizi büyüten hep yanımızda olan devlete sığınmak adına buradayım. Gerek Türkiye’deki şartlar gerekse mevcut düzen, mülteciler, mafyalar, fırsatçılar ve artık orada insanların sokakta yürürken bile öldürüldüğü ülkede yaşamayı kabul etmiyor ve istemiyorum.

kkkk.jpg

Son seçimden önce ümitliydik. Bizleri bir şeylerin değişeceğine inandırıp Türkiye’nin bir 5 yılını daha satanlara yazıklar olsun. Gençlerin hayatlarına son veren düzen kahrolsun. Benim ülkemde bu gencecik kızların taciz edilip, plajlarda videoları çekilip tiktokta paylaşılmasına izin verenlere lanet olsun. 12 yaşındaki çocukları istismar eden din hocalarını savunan zihniyet kahrolsun. Mülteciler bizim din kardeşimizdir deyip burada kalmalarını isteyenler gebersin. 21 yıldır bu ülkenin altını üstüne getiren, vatandaşın cebindeki ekmeğini aşını çalan yandaşlarına yedirenlere ve bunları savunanları görünce midesi bulanan yüzde 50 var.

Ben Kemal geliyorum diye diye sen de umutlarımızı çaldın. Artık çok geç 1 5 yıl daha yaşayamayacağım. Ben Serhat gidiyorum.

rrr.jpg

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar