Pavyonda uğruna katil oldukları Afet erkek çıktı

Pavyonda uğruna katil oldukları Afet erkek çıktı

Eskişehir'de bir eğlence mekanında kendisini 'Afet' olarak tanıtan kadın için 4 erkeğin silahlı çatışmaya girdiği ve 1 kişinin öldüğüne dair sosyal medyada yer alan iddiaların aslı bambaşka çıktı.

Eskişehir'de bir pavyonda çalışan 'Afet' isimli kadın için, 4 kişi birbirine girdi. Tartışma ilerleyen dakikalarda yerini silahlı çatışmaya bıraktı. Uğruna bir kişinin öldüğü 'Afet' isimli kadının ise Ali E. isimli bir erkek olduğu ortaya çıktı. Sosyal medyada yüzlerce kişinin paylaştığı bu olaya ilişkin Emniyet tarafından, olayın asılsız olduğu ifade edildi.

Eskişehir'de bir sosyal medya kullanıcısı, bir eğlence mekanında kendisini 'Afet' olarak tanıtan bir kişi için gerçek olmayan bir olayı paylaştı. Paylaşımda, 4 erkeğin bu kişi yüzünden silahlı çatışmaya girdiği ve olayda bir kişinin öldüğü iddia edildi. Ancak yapılan incelemeler sonucunda bu paylaşımın asılsız olduğu ortaya çıktı.

96.jpg

Paylaşım kısa sürede büyük ilgi gördü ve 500 bin görüntüleme barajını aştı. Bu durum üzerine Eskişehir Emniyet Müdürlüğü, konuyla ilgili detaylı bir inceleme başlattı ve paylaşımı yapan kişinin kimliğini tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

EMNİYET YALANLADI

Emniyet Müdürlüğü sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Sosyal mecralarda yayılan paylaşıma göre Eskişehir’de bir eğlence yerinde 4 kişinin birbirine girdiği ve çıkan silahlı çatışma sonucu 1 kişinin öldüğü şeklindeki paylaşımın asılsız olduğu anlaşılmıştır. Paylaşımı yapan şahsın kimlik tespitine yönelik çalışmalarımız devam etmektedir" ifadelerine yer verildi.

8.jpg