Patrick Kluivert'ten Balotelli sözleri

Patrick Kluivert'ten Balotelli sözleri
Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, 3-0 kazandıkları Pendikspor maçının ardından yaptığı açıklamada, Balotelli’nin takıma gelişiyle mutlu olduğunu söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 5.haftasında Adana Demirspor, evinde karşılaştığı Pendikspor’u 3-0 mağlup etti.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, "Öncelikle futbolcularımla gurur duyduğumu söylemek istiyorum. Milli takım arasından sonra böyle bir galibiyet almak bizim için çok önemliydi. 3-0’lık galibiyet almak çok keyif verici. Bir dahaki maçları seyredebilmek için takıma iyi bir hissiyat veriyor. Ayaklarımızın yere basması lazım. Bütün çalışmalarımızı sahaya yansıtmaya devam edeceğiz. Takımımla ve sergilediği performanslardan dolayı mutluluk duyuyorum" ifadelerini kullandı.

"BALOTELLİ HAZIR VE İYİ BİR TAKIMA GELDİ"

Mario Balotelli transferi hakkında da konuşan Kluivert, İtalyan golcünün takıma gelişiyle mutlu olduğunu söyledi. Balotelli’nin en hızlı şekilde hazırlanacağını aktaran Kluivert, "Takıma gelmeden önce bireysel olarak antrenmanlar yaptı. Takıma da geldi ve onlarla yeni yeni çalışmaya başladı. En hızlı şekilde takıma motive etmeye, en fit formuna getirmeye çalışacağız. Balotelli’de hazır ve iyi bir takıma geldi. Tabiri caizse ılık suyun içerisinde buldu kendini. O yüzden iyi bir şekilde hazırlayacağız" diye konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar