Patates yüklü kamyon devrildi: Bolu Dağı geçişi trafiğe kapandı

Patates yüklü kamyon devrildi: Bolu Dağı geçişi trafiğe kapandı
Düzce'de patates yüklü kamyon devrildi. Bolu Dağı geçişi trafiğe kapandı.

Türkiye'nin önemli ulaşım arterlerinden biri olan Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı geçişinde meydana gelen trafik kazası, İstanbul istikametini etkileyen bir kapanma ile sonuçlandı.

Kaza, Düzce il sınırında, Ekrem Özdemir Viyadüğü'nde, Anadolu Otoyolu'nun Bolu Dağı Tüneli geçişinde gerçekleşti. İstanbul istikametinde seyreden bir kamyonun kontrolden çıkması sonucu meydana gelen kazada, sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek otoyolda devrildi. Devrilen kamyon, 3 şeridi kapatarak trafiği olumsuz etkiledi. Aynı istikamette seyreden bir tırın kamyonla çarpışmasıyla kazanın etkisi arttı. İlk belirlemelere göre, kaza sonucu 2 kişi yaralandı.

aw144630-05.jpg

Olayın bildirilmesi üzerine bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri yönlendirildi. Ekipler, yaralılara müdahalede bulunurken, kaza nedeniyle otoyolun 3 şeridi kapatıldı. Polis ekipleri, Bolu Dağı Tüneli geçişinin İstanbul istikametini trafiğe kapatırken, sürücülere Abant gişelerinden D-100 kara yoluna yönlendirme yapılıyor. Kazaya karışan araçların kaldırılması ve yolun temizlenmesi için çalışmalar devam ediyor.

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Öne Çıkanlar