Park yeri tartışması cinnet geçirtti: Komşusunun aracına kurşun yağdırdı

Park yeri tartışması cinnet geçirtti: Komşusunun aracına kurşun yağdırdı

Burdur'da, park yeri yüzünden tartıştığı komşusuna öfkelenen alkollü bir kişi, aracından çıkardığı tüfekle komşusunun otomobiline ateş etti. Silah seslerini duyan bekçiler, şahsı etkisiz hale getirdi.

Burdur Merkez Konak Mahallesi'nde, Cengiz Topel Caddesi ile Fevzi Paşa Caddesi'nin kesiştiği noktada, saat 02.00 civarında bir olay yaşandı. İddialara göre, N.D. (71), 15 AAF 626 plakalı aracıyla söz konusu caddeye gelerek karşı apartmanda oturan Gökhan Güler'e ait 15 GMG 75 plakalı aracın çöp konteynerinin yer değiştirdiğini fark etti. Bu durum sinirlerini bozdu ve N.D., aracından çıkardığı ruhsatsız av tüfeğiyle Güler'in aracına 7 el ateş etti.

aw159209-12.jpg

Olay sırasında bölgede devriye görevinde olan bekçiler, silah seslerini duyarak hemen olay yerine gittiler ve N.D.'yi etkisiz hale getirdiler. Polis ekipleri de hızla olay yerine intikal etti. Gökhan Güler ise, evinde uyurken yaşanan olayın ardından polis ve bekçileri gördüğünde büyük bir şaşkınlık yaşadı. Polislerin araçlarına fotoğraf çektiklerini görünce aşağı inerek durumu öğrendi.

aw159209-11.jpg

Olay yeri inceleme ekipleri, cadde üzerinde ve araç üzerinde detaylı incelemelerde bulunurken, N.D. ise polis ekipleri tarafından karakola götürüldü. Olay sonrası çok sayıda polis ekibi bölgeye sevk edildi ve soruşturma başlatıldı.

aw159209-10.jpg

"ARAÇ İÇERİSİNDE BİZ DE OLABİLİRDİK, ŞİKAYETÇİYİM"

Olayın meydana geldiği sırada evinde bulunan ve silah sesleriyle uyanan Gökhan Güler, aracının zarar gördüğünü fark ettiğinde büyük bir şaşkınlık yaşadı. Güler, kendisinin esnaf olduğunu ve bir kuaför dükkanı işlettiğini belirtirken, saldırganı tanımadığını ve aralarında herhangi bir husumet bulunmadığını vurguladı. Ancak gecenin bir vakti, bilinmeyen bir kişinin aracına 7 el ateş etmesiyle karşılaşmanın şaşkınlığını dile getirdi. Güler, olayın bu kadarını bildiğini ifade etti ve aracında kurşun izleri bulunduğunu belirtti.

aw159209-04.jpg

Güler, konuyla ilgili olarak şunları söyledi: "Benim küçük bir çocuğum var, ailem var ve sorumluluklarım var. İçinde biz de olabilirdik, farklı şeyler de olabilirdi. Aracımı evimin altına park etmiştim. Silah sesine uyandım, dışarıda polis ekiplerini görünce şaşırdım. Ardından aşağıya inip, polislerin aracımızın fotoğrafını çektiğini gördüm ve hemen öğrendim ki aracımıza ateş edilmiş."

aw159209-01.jpg

Ayrıca Güler, araçlarını park ettiklerinde bölgenin boş olduğunu ve kendilerinin çöp konteynerini oynatmadıklarını da dile getirdi.

Olayda kullanılan ruhsatsız tüfeğe polis ekipleri tarafından el konulurken, olayla ilgili detaylı bir inceleme başlatıldı.