Park halindeki TIR alev alev yandı

Park halindeki TIR alev alev yandı
Bilecik’in Bozüyük ilçesinde park halindeki tır alev alev yandı. TIR yangın sonrası kullanılmaz hale geldi.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde meydana gelen olayda, Bozüyük Taşıyıcılar Kooperatifi'nin bahçesinde park halinde bulunan bir tır, alev alev yanarak kullanılamaz hale geldi.

Akşam saatlerinde meydana gelen olayda, kooperatif üyesi Faik K.'ya ait 11 UB 340 plakalı tırın park halinde bulunduğu sırada henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı.

Yangın kısa sürede büyüyerek tıra zarar verirken, kooperatif üyeleri hemen yangın tüpleriyle müdahalede bulundu. Ancak alevlerin kontrol altına alınamaması üzerine Bozüyük Belediyesi itfaiye ekiplerine haber verildi.

yangin1.jpgOlay yerine gelen itfaiye ekipleri, yaklaşık bir saat süren çaba sonucunda yangını kontrol altına alarak söndürdü. Ancak tır, yangın sonucunda kullanılamaz hale geldi. Yangının çıkış nedeni ile ilgili detaylı inceleme başlatıldı.

Bozüyük Belediyesi itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi sayesinde çevredeki diğer araçlar ve yapılar yangından etkilenmeden kurtuldu. Olay yerindeki görgü tanıklarının ifadelerine göre, yangın anında çevrede herhangi bir yaralanma veya can kaybı yaşanmazken, yangının çıkış sebebi hala belirlenememiş durumda. Yetkililer, incelemenin sürdüğünü ve yangının kesin nedeninin belirlenmesi için çalışmaların devam ettiğini bildirdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar