Panathinaikos'dan Itoudis'e tepki: "Bir daha asla..."

Panathinaikos'dan Itoudis'e tepki: "Bir daha asla..."
Fenerbahçe Beko'nun Panathinaikos‘la sözleşmesi sona eren George Papagiannis ile 2 yıllık anlaşmaya varması Yunan takımını çılgına çevirirken, Panathinaikos'un sosyal medya hesabından sarı-lacivertli takımın teknik sorumlusu Dimitris İtudis ve menajer Nikos Spanos için sitem dolu bir mesaj yayınlandı.

Turkish Airlines EuroLeague’deki temsilcimiz Fenerbahçe Beko uzun rotasyonuna önemli bir takviye yapmaya hazırlanıyor. Eurohoops’un duyurduğu üzere Sarı-lacivertli ekip, Panathinaikos‘la sözleşmesi sona eren George Papagiannis ile 2 yıllık anlaşmaya vardı.

Bu gelişmenin ardından ise Panathinaikos‘ta Fenerbahçe Beko başantrenörü Dimitris Itoudis’e yönelik sert açıklamalar yapılmaya başlandı. Panathinaikos Başkan Dimitris Giannakopoulos gün içinde Dimitris Itoudis’i hedef alan sözler sarfederken Yunan ekibinden bir açıklama daha geldi.

"BASKETBOL DÜNYASININ TAKDİRİNE BIRAKIYORUZ"

Panathinaikos’tan yapılan açıklamada, “Dimitris Itoudis ve menajer Nikos Spanos’un yaptıklarını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz. Panathinaikos kulübü olarak bundan sonra Nikos Spanos’un temsil ettiği hiçbir oyuncu veya antrenörle çalışmayacağız” ifadeleri kullanıldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar