Öztürk Yılmaz partisini kuruluyor!

Öztürk Yılmaz partisini kuruluyor!
Ardahan Bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz, partisini 2020’nin ilk çeyreğinde kurmayı planlıyor. Eski Genelkurmay İstihbarat Dairesi Başkanı İsmail Hakkı Pekin de “Hepimiz Buradayız” oluşumunda yer alıyor.

Tarafsız Haber Ajansı'ndan Mehtap Gökdemir'in haberine göre, Ardahan Bağımsız Milletvekili Öztürk Yılmaz’ın liderliğindeki “Hepimiz Buradayız” oluşumu partileşme sürecindeki 2. toplantısını İstanbul’da 17 Kasım 2019 Pazar günü yaptı.

YENİ BİR PARTİ GELİYOR… TABELASINI YENİ YILDA ASACAK

“Hepimiz Buradayız” oluşumu 2020’nin ilk çeyreğinde partileşme sürecini tamamlamayı planlıyor.

MANİFESTO AÇIKLANDI… KÂĞIT VE MADENİ PARA KALDIRILACAK, DİJİTAL PARAYA GEÇİLECEK…

Açıklanan manifestoda şu ifadeler yer aldı:

“16 Nisan 2016 tarihinde yapılan Anayasa değişikliği ile demokratik sistemi ortadan kaldıran ve tüm güçleri tek bir kişide toplayan tek adam yönetimini red ediyoruz. Rejimin A’dan Z’ye demokrasi, güçler ayrılığı, adalet, hukukun üstünlüğü ve özgürlük temelinde yeniden düzenlenmesini, devletin şeffaf ve hesap verebilir olmasını savunuyoruz.

3 AY İÇERİSİNDE ÜLKELERİNE GERİ GÖNDERİLECEKTİR

Türkiye’nin mülteciler ve göçmenler ülkesine dönüşmesine izin verilmeyecektir. Mart 2011’den bu yana Türkiye’ye gelen bütün göçmenler, kayıtsız şartsız, 3 ay içerisinde ülkelerine geri gönderilecektir.

KÂĞIT VE MADENİ PARA KALDIRILACAK

Kâğıt ve madeni para kaldırılacak, dijital paraya geçilecektir. Dijital paraya geçilince kayıt dışı para dolaşımına son verilecek, böylece devlet harcamaları denetlenebilir ve şeffaf olacaktır.

EYT sorunu kökünden çözülecektir. Bunun için yeni bir çözüm planı sunulacaktır.

KLASİK MESAİ KAVRAMI MANTIĞI DEĞİŞTİRİLECEK

Klasik mesai kavramı mantığı değiştirilecek ve bu bağlamda iş alanlarının niteliğine göre, esnek ve uzaktan elektronik mesai uygulamasına geçilecektir.”

‘HEPİMİZ BURADAYIZ’ DİYE YOLA ÇIKTILAR

Yılmaz,  “Hepimiz Buradayız” oluşumuna ilişkin şunları söyledi:
“Toplumu birleştirmek istiyoruz. Tek adam sistemini reddediyoruz. A’den Z’ye sistemin kökten değiştirilmesi ve demokratik bir hale dönüştürülmesi gerektiğine inanıyoruz. Kavga dilini seçmiyoruz.
Özgürüz. Üzerimizde bir vesayet yok. Amacımız sistem nasıl demokratik olabilir, nasıl istihdam yaratabiliriz biz ona bakıyoruz.”

İSMAİL HAKKI PEKİN ‘HEPİMİZ BURADAYIZ’ OLUŞUMUNDA

Eski Genelkurmay İstihbarat Dairesi Başkanı İsmail Hakkı Pekin’in de “Hepimiz Buradayız” oluşumunun içinde olduğunu ifade eden Yılmaz, “O da var. O da bizimle, başkaları da var. Bir sürü pırıl pırıl insan var. İsmail Hakkı Paşamız var, başkaları var, bakanlık yapmış, bürokraside yer almış, siyasi partilerde yer almış… İsmail Paşamız çok değerli ama başka insanlar da var” dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar