Özgür Özel ve Muharrem İnce görüşecek! Tarihi belli oldu

Özgür Özel ve Muharrem İnce görüşecek! Tarihi belli oldu
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce ile CHP lideri Özgür Özel'i yarın saat 10.00'da genel merkezde görüşeceği öğrenildi. İki liderin görüşmesinde yerel seçimler için iş birliği konusunun gündeme gelmesi bekleniyor.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin, yarın saat 10.00'da CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i ziyaret edecek. Yerel seçimlerde İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu destekleyeceğini açıklayan İnce’nin görüşme talebinde bulunduğu öğrenildi. Görüşmede, yerel seçimler için iş birliği konusunun gündeme gelmesi bekleniyor.

Memleket Partisi lideri Muharrem İnce, daha önce gerçekleştirdiği İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'yla yapılan görüşmenin ardından "İmamoğlu'na İstanbul için en güçlü desteği vereceğini" ifade etmişti. CHP Genel Başkanı Özgür Özel, İnce ile yapılacak görüşmeyi duyurdu.

İki lider arasında gerçekleşmesi beklenen görüşmenin öncesinde, Muharrem İnce'nin, CHP'yi Şeyh Said ve teröre karşı ortak bildiri konularında eleştirmişti.

Muharrem İnce'nin talebi üzerine gerçekleştirilecek olan görüşme yarın saat 10.00'da gerçekleşecek ve genel merkezde gerçekleşmesi bekleniyor. Görüşmede, yerel seçimler için iş birliği konusu öne çıkacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar