Özgür Özel, kritik bilgilendirme toplantısına katılacak!

Özgür Özel, kritik bilgilendirme toplantısına katılacak!
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Dışişleri ve Milli Savunma bakanlarının şehitlere ilişkin Meclis'te yapacağı bilgilendirmeye katılacağı öğrenildi.

Dışişleri Bakanlığı ve Milli Savunma Bakanlığı’nın Meclis'te yapacakları bilgilendirmeye Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel de katılacak.

Meclis'te düzenlenecek bilgilendirme toplantısına, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve DEM Parti Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ile Tuncer Bakırhan'ın katılıp katılmayacağı ise bugün netleşecek.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) içerisinde de toplantıya eksiksiz katılım sağlamak için hazırlıklar yapıldı. AKP Grup Başkanı Abdullah Güler, milletvekillerine gönderdiği mesajda, "Tüm milletvekillerimizin 16 Ocak 2024 Salı günü saat 15.00’te TBMM Genel Kurulu'nda eksiksiz bir şekilde bulunmalarını önemle rica ederim" ifadelerini kullandı.

TBMM Genel Kurulu, 16 Ocak Salı günü saat 15.00'te TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş yönetiminde açılacak. Toplantının ardından saldırıların kınandığı bir bildiri yayımlanması planlanıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar