Özgür Özel İstanbul'daki son durumu açıkladı

Özgür Özel İstanbul'daki son durumu açıkladı
CHP Lideri Özgür Özel katıldığı bir canlı yayında seçim gündemine dair flaş açıklamalar yaptı. İşte detaylar...

31 Mart Seçimlerine günler kala Türkiye gündeminin nabzı siyasetle atıyor. Halk TV ekranlarında konuşan CHP Lideri Özgür Özel Malatya, Giresun ve Kilis'e dikkat çekerek, 'Orayı biz alacağız' dedi.

Eskişehir'de makasın açıldığını belirten Özgür Özel, "ben 3 kere gittim, en önem verdiğim yerlerden biri ve Yılmaz hoca 54 yaşında bir Cumhuriyet kadını olarak inanılmaz bir oy alarak devam edeceğiz' dedi.

SON DAKİKA İTTİFAKLARI OLUR MU?

"3 Mart'a kadar her şey olur ama 3 Mart'tan sonra bu çok zor. Benim muhalefet muhalefet etme gibi bir amacım yok, partiler arası bir anlaşma olmaz ama seçmenin sandıkta bir vicdan ittifak olur. Yani seçmen göz göre göre AKP kazanacağına, burada kim doğruysa ben onu yapacağım diyebilir."

DEMİRTAŞ'TAN SEÇİM AÇIKLAMASI GELİR Mİ?

Selahattin Demirtaş için 'açıklama yapacak' iddiaları hakkında konuşan Özel, 'Ben böyle bir açıklama beklemiyorum açıkçası' dedi.

Özel konuşmasında şu konulara da değindi...

DEVLETLE MİLLET YARIŞIYOR

"Bu millet, birileri devlet gücünü kullanıp parmak salladığında bizim milletimiz buna karşı çıkıyor. çünkü hepimiz milli iradenin arkasında duruyoruz. Bu coğrafyada devletle millet yarıştığında hep millet kazandı."

İSTANBUL'DA SON DURUM NE?

"Ben geçen seçimdeki 608 binlik farkın üzerine çıkacağımızı düşünüyorum çünkü Ekrem bey o günden bugüne oy kaybedecek bir şey yapmadı, Mansur beyin Ankara'da gördüğü ilgi de göz önünde. Ankara'da belediye sayımız 8 e çıkar 10'u geçerse şaşırmayın. Etimesgut'u da alıyoruz. "

YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar