Özgür Özel Avrupa için 3 yolu açıkladı: Kılıçdaroğlu vize sorununu 3 ayda nasıl çözecek

Özgür Özel Avrupa için 3 yolu açıkladı: Kılıçdaroğlu vize sorununu 3 ayda nasıl çözecek
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun vize sorununu 3 ay içerisinde nasıl çözeceğini tek tek açıkladı.

Kılıçdaroğlu''nun 3 ay içerisinde vize sorununu nasıl çözeceğine ilişkin bilgilendirme yapan Özgür Özel 3 maddede vizenin kalkabileceğini açıkladı. Özel, "Birinci madde, Erdoğan’ın ‘Eğer sen bunu hayata geçirirsen il ve ilçe başkanı bulamazsın’ dediği ve kıyametin koptuğu Siyasi Ahlak Yasası. İkincisi Kişisel Verileri Koruma Kanunu AB standardında olsun. Üçüncüsü de ifade özgürlüğünün sınırlarını genişletin diyor. Avrupa Birliği sen bunları yaparsan vizesiz gel diyor. Yapmayan bunlar." dedi.

Özel, konuşmasında şöyle dedi:

Sayın Genel Başkanımız gençleri, bizleri heyecanlandıran bir vaatte bulunmadı, olacağı söyledi. İktidar olursak en kısa sürede vizesiz Avrupa vaadinde bulundu. Aksi yönde sesler yükseldi. Niçin olmayacak? Bu Kemal Bey’in yapacağı bir şey değil ki diğer Avrupa ülkelerinin yapacağı bir şey. Bu kadar bihaberler konudan. Bir il AB macerası İsmet Paşa döneminde başlamıştır. Vasiyet bilindik yerdendir, ‘muasır medeniyetleri yakalayın ve geçin’ diyorsa Mustafa Kemal Atatürk, o muasır medeniyetler neredeyse yakalayıp geçmenin yolu AB’ye tam üyeliktir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar