Özgür Demirtaş yılın yatırımındaki tehlikeyi açıkladı: Size yüz kez almayın dedim diyerek sitem etti

Özgür Demirtaş yılın yatırımındaki tehlikeyi açıkladı: Size yüz kez almayın dedim diyerek sitem etti
Ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, daha önce yaptığı uyarıya kulak asmayan milli piyango bileti alanlara sosyal medya üzerinden sitem etti.

Ekonomi uzmanı Prof. Dr. Özgür Demirtaş, X hesabından yaptığı paylaşımda milyonlara sitem etti. Demirtaş, "Size yüz kez yazdım, almayın diye. Yine çıkmadı değil mi?" dedi.

Demirtaş, daha önceki paylaşımında, "Şans oyunları, bahis veya yüksek kaldıraçlı işlemler, para kazanmanın en garantili yolu değildir. Emin olun, kaybedersiniz. Bana güvenin, yapmayın" demişti.

p1.jpg

Demirtaş'ın bu yeni uyarısı, sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Birçok kullanıcı, Demirtaş'ın uyarısına destek verirken, bazıları ise eleştirilerde bulundu.

Prof. Dr. Özgür Demirtaş'ın uyarısı, şans oyunlarının mantıklı bir yatırım aracı olmadığını vurguladı.

demita.png

Şans oyunlarının temelinde kumar bulunduğu için kazanç şansı düşüktür. Bu nedenle, şans oyunları oynamak, para kaybetme riskini artırabilir.

p2.jpeg​​​​​​​

Ayrıca, Demirtaş, psikolojik açıdan da şans oyunlarının olumsuz etkilere neden olabileceğini belirtti. Kaybedenlerin genellikle kötü hissettiği bu durum, yaşam kalitelerini olumsuz yönde etkileyebilir.


YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar