Özgür Demirtaş o satırları affetmedi: Ben dünyanın her yerinde zenginim

Özgür Demirtaş o satırları affetmedi: Ben dünyanın her yerinde zenginim
Ekonomist Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından paylaştığı videolarla gündem belirlemeye devam ediyor. Ekonominin kötü gidişatına dair paylaştığı videolarla farkındalık yaratmaya çalışan Demirtaş bu sırada ilginç eleştiriler de alıyor.

ÖZGÜR DEMİRTAŞ O SATIRLARI AFFETMEDİ: BEN DÜNYANIN HER YERİNDE ZENGİNİM

Paylaştığı videolarla sadece konunun uzmanlarını değil sokaktaki vatandaşı da bilgilendirmeye çalışan Özgür Demirtaş, son videosuyla yine ses getirdi. Alınan kararların yanlış olduğunu söyleyen ve Merkez Bankası''nın kararları üzerinden bir kez daha hükümete seslenen Demirtaş yaptığı onca uyarıya ve verdiği bilgilere rağmen bir kesim tarafından da ilginç eleştiriler alıyor.

Zaman zaman bu tarz troll hesapları ifşa eden Demirtaş yine benzer bir paylaşımı yanıtsız bırakmadı ve bir kullanıcının yazdığı "Engin Özgür Demirtaş her şeyi bilseydi YouTube kanalı açmaya bile tenezzül etmezdi o da sen gibi her şeyi biliyormuş saçmalıyor bir de Özgür iyi bir ekonomist olsaydı  dünyaca ünlü bankalar onu çoktan satın alırdı" notuna 

"Murat ben zenginim, hem Türkiye’de hem dünyanın her yerinde zenginim. Sen benim için endişelenme! Dur tahmin edeyim sen de ayağına ayakkabı alacak paran olmadığı halde, Zengini zengin eden sistemin destekçisisin? Değil mi Murat? Faiz enflasyonun sebebi ona inanıyorsun değil mi Murat?" yanıtını verdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar