Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, takipçilerinin regl sorusuna bakın nasıl cevap verdi

Oyuncu Farah Zeynep Abdullah, takipçilerinin regl sorusuna bakın nasıl cevap verdi
Farah Zeynep Abdullah, gündemdeki "Bihter" filmiyle büyük ilgi çekerken, sosyal medyadaki etkinliğiyle de dikkat çekiyor. Son olarak, Kızılcık Şerbeti programına konuk olan ünlü oyuncu, takipçilerinin sorularını yanıtladı. Sosyal medyada sıkça polemiklere karışan Abdullah, ilginç ve kendine özgü cevaplarıyla biliniyor.

Özellikle Yılmaz Güney polemiğiyle gündeme gelen güzel oyuncu, takipçilerinden gelen çeşitli sorulara içten yanıtlar verdi. Bir takipçisinin "Çok çirkinsin ya ne bu Allah'ım nasıl bir iğrençlik" mesajına verdiği cevapla dikkat çeken Abdullah, bu mesajı paylaşarak esprili bir şekilde, "Özür dilerim güzellik" ifadesini kullandı.

Ayrıca, oyuncu "PSM miyiz?" sorusuna da ilginç bir yanıt verdi. Regl tarihini paylaşarak, "Geliyor" diyen Abdullah, takipçilerini şaşırtmayı ihmal etmedi. Son dönemde tarzıyla da adından söz ettiren güzel isim, kıyafet tercihleriyle ilgili eleştirilere de esprili bir dille karşılık verdi. "Anasına küfretmişimcesine giydiklerimden nefret eden insanlar bana komik geliyor" diyen Abdullah, sadece oyunculuğuyla değil, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemde kalmaya devam ediyor.

o.jpg

yy.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar