Otoyolda TIR alevlere teslim oldu!

Otoyolda TIR alevlere teslim oldu!
Adana'da Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolu üzerinde seyir halinde olan bir kağıt yüklü tır, Yılankale mevkiinde alevler içinde kalarak kullanılamaz hale geldi.

Tarsus-Adana-Gaziantep otoyolunda seyir halindeki bir tır, Yılankale mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle alev almaya başladı.

Hızla büyüyen yangın, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen Adana Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alındı. Ancak, tır tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Olayın yaşandığı yerdeki trafiği etkileyen yangın, itfaiye ekiplerinin başarılı müdahalesi sonucunda büyümeden söndürüldü. Araçta bulunan kağıt yükü nedeniyle yangının hızla yayılma riski bulunurken, itfaiye ekiplerinin koordineli çalışması sayesinde daha büyük bir felaket önlendi.

Yangın nedeniyle tırın kullanılamaz hale gelmesi ve olay yerindeki trafiğin bir süre aksamış olması, Adana'da yoğun güvenlik önlemleri ve itfaiye çalışmalarıyla atlatılan bir olay olarak kayıtlara geçti. Olayla ilgili detaylı inceleme başlatılırken, yangının çıkış nedeni henüz belirlenemedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar