Otomobille çarpışıp hayatını kaybeden kurye Zeynep, son yolculuğuna uğurlandı

Otomobille çarpışıp hayatını kaybeden kurye Zeynep, son yolculuğuna uğurlandı
İzmir'in Bornova ilçesinde yaşanan kazada 41 yaşındaki kurye Zeynep Demir otomobille çarpışıp hayatını kaybetmişti. Demir, son yolculuğuna uğurlandı.

Yaşanan acı kaza, önceki gün sabah saatlerinde İzmir Çevreyolu Bornova mevkisinde yaşandı. Murat G. idaresindeki otomobil ile aynı yönde seyreden bir alışveriş sitesi adına çalışmakta olan kurye Zeynep Demir'in sürdüğü motosiklet ile çarpıştı.


Yaşanan kaza sonrası Demir, yola savruldu ve ağır yaralandı. İhbar sonrası ise olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Demir, Ege Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırılsa da kurtarılamadı.

Otomobil sürücüsü Murat G. gözaltına alındı, kaza hakkında ise soruşturma başlatıldı.


Kuryelik yapan Zeynep Demir’in olay günü izinli olduğu öğrenilirken, motosikleti çalıştığı iş yerine bırakmak amacıyla gittiği ortaya çıktı. Yapılan otopsi sonrası Demir'in cenazesi, yakınları tarafından İzmir Adli Tıp Kurumu morgundan alındı. Daha sonrasında Demir için Hamidiye Camisi'nde cenaze düzenlendi.

TRAFİKTEKİ TÜM KURALLARA UYARDI

Demir'in yakınlarının katıldığı cenazede kardeşinin tabutu başında duygulanan Mustafa Demir, "Kardeşim trafikteki tüm kurallara uyardı. Hız yapmazdı. O gün de izinliydi. Kendi şeridinde 60'la giderken bir aracın ani şerit değiştirmesi ile hayatını kaybetti. Çarpan arabayı sıkıştıran bir araba olduğunu da öğrendik ancak kaçmış." şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar