Otomobil çalan çocuklar Bursa’da kaçarken yakalandılar

Otomobil çalan çocuklar Bursa’da kaçarken yakalandılar
Üç küçük çocuk çaldıkları otomobille Bursa'ya doğru kaçarken yakalandılar.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde bir aracın çalınmasının ardından Bursa'nın İnegöl ilçesine kaçan 3 çocuk, İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince kovalamaca sonucu yakalandı.

Olay, Bursa-Ankara karayolu İnegöl girişinde meydana geldi.

ÖNCE ÇALDILAR SONRA KAÇTILAR

İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphelendikleri 15 NC 096 plakalı otomobili durdurmak için "dur" ihtarında bulundular. Ancak sürücü, ekiplerin ihtarına uymayarak hızla kaçmaya başladı. 5 kilometre süren kovalamaca sonucunda araç sürücüsü Miran K. (15) ve beraberindeki iki arkadaşı A.B. (12) ve D.A. (13), aracı yol kenarında bırakıp yaya olarak kaçmaya çalıştı. Ancak ekipler, kovalamaca sonucu 3 çocuğu yakalayarak gözaltına aldı.

Yapılan incelemelerde, sürücü Miran K.'nin önceki gün öğlen saatlerinde Bozüyük ilçesinde park halindeki bir aracın arka camını kırarak düz kontak yaparak çaldığı ve ardından arkadaşlarını alarak İnegöl'e geldikleri belirlendi.

Çocuklar gözaltına alınırken, araç sahibi tarafından polise yapılan ihbar sonucu hırsızlık olayının aydınlatılmasıyla çocuklar şüpheli olarak gözaltına alındı. Emniyet yetkilileri, çocukların ifadelerinin alınmasının ardından soruşturmanın devam edeceğini belirtti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar