Otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı

Otobüs bahçe duvarına çarptı: 8 yaralı
Aksaray'da meydana gelen kazada bir TIR'a çarpan yolcu otobüsü bir fabrikanın duvarına çarptı. Kazada 8 kişi yaralandı.

Aksaray'da meydana gelen trafik kazasında tıra çarpan yolcu otobüsü bir fabrikanın bahçe duvarına çarparak durabildi. Kazada 8 kişi yaralandı. Kaza, gece saatlerinde Aksaray-Adana Karayolu'nun 6. kilometresinde yaşandı.

Ankara'dan Diyarbakır'a gitmekte olan Muhammet T. (45) yönetimindeki demir profil yüklü tır, önüne geçerek Şammas A. (29) kullandığı otomobili fark ederek ani fren yaptı. Ancak arkadan gelen İstanbul - Adıyaman seferini yapan Murat T. (43) idaresindeki yolcu otobüsü o esnada bir fabrikanın bahçe duvarına çarparak durabildi.

Otobüs kazasında sürücü ve 7 yolcu olmak üzere toplam 8 kişi yaralandı. Kaza anında diğer kişilerin hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralılar, kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırıldı.

Kazayı anlatan tır sürücüsü Muhammet T., Durunca da ben fren yaptım. Çok sert fren yapmadım aslında yavaştım ben, otobüsler de vurmuş arkamdan. Ben Ankara'dan Diyarbakır'a gidiyordum " şeklinde konuştu.

Kazanın ardından yolcular, otobüs firması tarafından olay yerine gelen servis minibüsüyle terminalde bulunan başka bir otobüse taşındı.

Kazayla ilgili olarak soruşturma sürüyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar