Oto tamirci dükkanına uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı

Oto tamirci dükkanına uyuşturucu operasyonu: 2 gözaltı
Samsun'un Havza ilçesinde meydana gelen olay, Narkotik Suçlarla Mücadele Büro Amirliği ekiplerinin gerçekleştirdiği titiz çalışmanın sonucunda ortaya çıktı.

Havza İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanımı, temini ve ticareti ile mücadele kapsamında ilçe merkezinde yoğun bir operasyon düzenledi. Bu operasyonun hedefinde ise ilçedeki bir oto tamirci dükkanı vardı.

Söz konusu tamirci dükkanına düzenlenen operasyonda, E.Ç. ve R.A. isimli iki şahsın üzerinde yapılan aramalarda dikkat çekici miktarlarda uyuşturucu madde ele geçirildi. Operasyon kapsamında bulunan 12 gram metanfetamin, 1 adet hassas terazi, 1 adet uyuşturucu kullanımı için kullanılan aparat, 95 adet farklı çaplarda tabanca mermisi ve 13 adet etnografik eser olduğu değerlendirilen metal obje, polis ekipleri tarafından muhafaza altına alındı.

Bu olayın ardından E.Ç. ve R.A. isimli şahıslar gözaltına alındı ve emniyetteki işlemleri başlatıldı. Soruşturmanın devam ettiği belirtildi ve yetkililer olayla ilgili detaylı bir inceleme yürüttüklerini ifade etti.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar