Osmaniye'de durdurulan otomobilin bagajından öyle bir şey çıktı ki... Görenler inanamadı

Osmaniye'de durdurulan otomobilin bagajından öyle bir şey çıktı ki... Görenler inanamadı
Osmaniye'de polis ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, şüphe üzerine durdurulan bir otomobilde yapılan incelemede, aracın bagajında ve içerisinde toplam 7 yabancı uyruklu göçmen yakalandı. Olayla ilgili olarak bir şahıs göçmen kaçakçılığı suçundan tutuklanarak adli makamlara sevk edildi.

Osmaniye İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen operasyon, göçmen kaçakçılığının önlenmesi ve düzensiz göçmenlerin yakalanmasına yönelikti. Tarsus Adana Gaziantep (TAG) Otoyolu üzerinde gerçekleştirilen polis uygulama noktasında durdurulan bir otomobilde yapılan kontrollerde, aracın içerisinde 6, bagajında ise 1 olmak üzere toplamda 7 Suriye uyruklu düzensiz göçmen tespit edildi.

aw129552-02.jpg

Olayla ilgili olarak gözaltına alınan Suriye uyruklu araç sürücüsü Mustafa I., göçmen kaçakçılığı suçlamasıyla adli makamlara sevk edildi. Mustafa I., insani ve hayati tehlike oluşturacak şekilde batı illerine göçmen taşıdığı gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ayrıca operasyon kapsamında kullanılan araca da el konuldu.

aw129552-01.jpg

Yakalanan 6 düzensiz göçmen, Osmaniye İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından sınır dışı edilmek üzere ilgili birimlere teslim edildi

aw129552-03.jpg

aw129552-04.jpg

aw129552-05.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar