Osman Kenan Çapoğlu kimdir? TV100'ün yeni spikeri Osman Kenan Çapoğlu kaç yaşında, nereli?

Osman Kenan Çapoğlu kimdir? TV100'ün yeni spikeri Osman Kenan Çapoğlu kaç yaşında, nereli?
TV100 kanalının yeni spikeri Osman Kenan Çapoğlu'nun hayatı insanlar tarafından merak konusu oldu. Birçok kişi ünlü sunucunun hayatını araştırıyor. Peki Osman Kenan Çapoğlu kimdir? TV100'ün yeni spikeri Osman Kenan Çapoğlu kaç yaşında, nereli?

TV100 ekranlarında yayınlanan ana haber programının ünlü sunucusu Ece Güner ayrıldığını açıklamıştı. Şimdi ise Ece Güner'in yerine Osman Kenan Çapoğlu'nun geleceği ortaya çıktı. Peki Osman Kenan Çapoğlu kimdir? TV100'ün yeni spikeri Osman Kenan Çapoğlu kaç yaşında, nereli?

OSMAN KENAN ÇAPOĞLU KİMDİR?

Kocaeli Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümü mezunu olan Osman Kenan Çapoğlu'nun kariyeri, 2014 yılında Bursa Tv'de başladı. Haber spikerliği, haber müdürlüğü ve genel müdürlük gibi görevlerde 2017 yılına kadar bulunan Çapoğlu, ardından 2019 yılında TV 264'e geçti. Daha sonra TV100'e transfer olan Çapoğlu, bu kanalda Ece Üner'den devraldığı ana haber sunuculuğunu üstlendi.

Osman Kenan Çapoğlu, Kocaeli Üniversitesi mezunu olarak işletme alanında eğitim almıştır. Gazetecilik kariyerine Bursa Tv'de başlayan Çapoğlu, deneyimleriyle birlikte 2019 yılında TV100'e katıldı. TV100'de ana haber sunuculuğu görevini üstlenen Çapoğlu, 5 Şubat tarihinde Kahramanmaraş'ta yeni bir yayın dönemine başlayacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar