OnlyFans fenomeni geliriyle adeta meydan okudu!

OnlyFans fenomeni geliriyle adeta meydan okudu!
Yetişkinlere özel olarak hazırlanan bir uygulamada cüretkâr fotoğraf ile videolarını satan Victoria Barret, aylık kazancını açıklayarak meydan okudu.

Koronavirüs pandemisi sırasında işini kaybettikten sonra yetişkinlere özel olarak hazırlanan OnlyFans uygulaması üzerinden fotoğraf ile videolarını satan Victoria Barret, aylık kazancını açıkladı. Kariyerini değiştirmenin hayatında verdiği en doğru karar olduğunu söyleyen Barret, işine duygularını katmadığını söylüyor. Lüks yaşam tarzının tadını çıkarttığını ifade etti.

"İŞİME DUYGULARIMI KATMIYORUM"

Uygulamadan elde ettiği ilk gelirle ailesine yardımcı olduğunu belirten Victoria Barret, “Ailemin ve kendimin tüm borçlarını ödedim. Uzun zamandır hayalini kurduğum arabayı aldım. Benim için bu gerçek bir iş. Ben buna herhangi bir duygumu katmıyorum. Bazı insanlar beni yaptıklarımdan dolayı yargılıyor. Günün sonunda bu sadece bir iş ve çok fazla para kazanırken neden bir ofiste 9-5 sıkıcı bir iş yapayım? İşim daha eğlenceli ve kendi zamanımı seçiyorum” ifadelerini kullandı.

OnlyFans uygulamasından sonra olumsuz yorumların hedefinde olduğunu söyleyen Barret, “Bu işi yapmak için gerçekten kalın bir deriye sahip olmanız gerekiyor. İnsanların söylediklerini duymamalısınız. Yoksa gerçekten çok üzülürsünüz. Çevremdeki herkes beni destekliyor. Ailem, iki ağabeyim ve erkek arkadaşım işimden dolayı beni tebrik ediyor” şeklinde konuştu.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar