Karaveli gözden düştü: Yerine iki aday!

Karaveli gözden düştü: Yerine iki aday!
Deneyimli çalıştırıcı Yalçın ile yollar ayrılmasından sonar takım Önder Karaveli'ye emanet edildi. İstenilen performansı göstermeyince Karaveli’nin de üstü çizildi. Sezon sonu Kara Kartal’ın başına geçebilecek 2 kuvvetli aday var.

Beşiktaş’ta ilk yarıda takımın başında bulunan Sergen Yalçın''ın görevden ayrılmasının ardından, takımın başına altyapı teknik direktörü Önder Karaveli getirilmişti.

Geçici olarak takımın başına geçtiği ifade edilen Önder Karaveli, Süper Lig''de takımı yeniden yukarıları taşımayı başardı.

Siyah-beyazlı takımın başında 14 maça çıkan Karaveli, 8 galibiyet, 4 beraberlik ve 2 mağlubiyet aldı. Fkata başarılı sonuçlara rağmen Karaveli''nin üstü, Ziraat Türkiye Kupası''nda yaşanan kayıpla birlikte sona erdi.

Siyah beyazlılar son olarak, Ziraat Türkiye Kupası''nda Kayserispor''a mağlup olarak turnuvaya çeyrek finalde veda etmişti.

Süper Lig''de de şampiyonluk yolundan sapan siyah beyazlı kulüpte teknik direktörlük koltuğuna yeni isimler bakılıyor.

Gazeteci Sercan Dikme, Beşiktaş''ta teknik direktör konusuna dair bazı açıklamalar yaptı.

Dikme''nin açıklamaları şöyle:

"Beşiktaş bundan sonra ligde ikincilik yarışıyla devam edecek. Önder Karaveli kupada şampiyon olup sezonu ikinci sırada bitirseydi gelecek sezonda da takımın başında kalabilirdi. Ancak bundan sonra Beşiktaş 2 isim ile görüşmelerini sürdürecek gibi görünüyor. Bu isimler Nuno Espirito Santo ve Daniel Farke. Farke ile Krasnodar savaştan kaynaklı olarak yollarını ayırdı. Tekrar bu isimlerle görüşülüyor. Ayrıca Şenol Güneş ismi de her zaman Beşiktaş ile geçecektir."

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar