Ölüm haberini veren doktora yumruklu saldırı!

Ölüm haberini veren doktora yumruklu saldırı!
Yeni bir sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olayı yaşandı. Trakya Üniversitesi Hastanesi'nde bir kişi annesinin ölüm haberini veren doktoru yumrukladı.

Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde yaşanan olayda, bir hasta yakını olan Volkan K., annesinin ölüm haberi üzerine doktor B.B.Ö.'yü yumrukladı.

O anlar güvenlik kamerasına yansırken, alkollü olduğu belirlenen hasta yakını gözaltına alındı.

Olay, dün sabah Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi dahili yoğun bakım servisi önünde meydana geldi. Serviste görevli asistan doktor B.B.Ö., bir süredir kanser tedavisi gören hastanın hayatını kaybetmesi üzerine durumu oğlu Volkan K.'ye haber verdi. Volkan K., annesinin ölüm haberini aldıktan sonra doktor B.B.Ö.'yü yumrukladı. Olaya müdahale eden güvenlik görevlileri, hastane yönetimine 'beyaz kod' bildiriminde bulundu. Hastaneye gelen polis ekipleri, Volkan K.'yi gözaltına aldı.

0efc7a611ed29019eb08fbf6e2d90b9a.jpg

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde; asistan doktor B.B.Ö.'nün Volkan K. ile konuştuğu, bir süre sonra Volkan K'nin doktor B.B.Ö.'ye art arda yumruk atıyor. Öte yandan saldırının devamında güvenlik görevlilerinin araya girdiği anlar da yer alıyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar