Olay TV için bomba iddia: Kiminle görüşüyorlar?

Olay TV için bomba iddia: Kiminle görüşüyorlar?
Olay TV'nin kapanacağı açıklamasının ardından bomba bir iddia daha geldi. İddiaya göre Trabzonlu iş insanı Hüseyin Köksal “Türkiye’nin ilk kültür kanalı” sloganıyla yayıncılık yapan KRT televizyon yönetimiyle ilk görüşmeleri yaptı.

Gündemi bomba gibi sarsan, 180 çalışanın maaşlarının hesaplandığı ve 25 Aralık 2020’de yayın hayatının biteceği belirtilen Olay TV'de bir gelişme daha yaşandı.

Medya Radar'ın haberine göre; Trabzonlu iş insanı Hüseyin KöksalTürkiye’nin ilk kültür kanalı” sloganıyla yayıncılık yapan KRT televizyon yönetimiyle ilk görüşmeleri yaptı. Didem Duyum’un sahibi olduğu KRT için satın alma ya da ortaklık konusunun gündemde olduğu belirtilirken çalışanların ne olacağı da görüşmelerin konusu… 

Türksat, Digiturk, D-Smart ve Tivibu platformlarından yayın yapan Kültür Radyo Televizyonu (KRT) hakkında daha önce Tuncay Özkan ve Erdoğan Toprak ortaklığında bir satın almanın gerçekleşeceği iddia edilmişti. Kanalın muhalefet yanlısı yayın yaptığı ve bu nedenle CHP genel merkezinin de sempatiyle baktığı biliniyor. 

Olay TV’nin yeniden yayın hayatına geçmesi sırasında Ekrem İmamoğlu’nun destek verdiği öne sürülmüştü. HDP grup toplantısını baştan sona yayınlaması ile birlikte muhalifliğini ortaya koyan Hüseyin Köksal’ın aynı muhalif duruştaki KRT ile yayıncılığa devam etmek istediği konuşuluyor. 
 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar