Okullarda maskesiz dönem: İlk karar okullar için alınacak

Okullarda maskesiz dönem: İlk karar okullar için alınacak
Önümüzdeki hafta toplanacak olan Bilim Kurulu toplantısı işaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, maske de dahil olmak üzere önemli kararların alınacağını söyledi. Bu konuda okullardaki duruma da değinen Koca, "Özellikle maske başta olmak üzere bu anlamda alınacak önemli kararlar olacak, okullarda maske kullanımı dahil olmak üzere'' dedi.

OKULLARDA MASKESİZ DÖNEM!

Sakarya Valiliği''ni ziyaret eden Sağlık Bakanı Fahrettin Koca''dan maske takılması zorunluluğuna yönelik önemli açıklamalar geldi. Ziyareti sonrası basın mensuplarınca sorulan soruları yanıtlayan Bakan Koca, okullar için maske yasağı kalkıyor imasında bulundu.

Covid-19 Bilim Kurulu''nun bugüne kadar yaptığı en önemli toplantılarından birini yapacağını söyleyen Koca, "Özellikle maske başta olmak üzere bu anlamda alınacak önemli kararlar olacak, okullarda maske kullanımı dahil olmak üzere. Gelecek hafta çok önemli olan Bilim Kurulu''nun toplantısında ele almış olacağız. Özellikle maske uygulamasının yoğun uygulandığı yer okullarımız. Okullarımız başta olmak üzere maske uygulamasını da haftaya Bilim Kurulu değerlendirmiş olacak. Bununla ilgili zaten detaylı açıklamamız olacak" açıklamasında bulundu.

İLK ETAPTA OKULLAR

Sabah gazetesinde yer alan habere göre, önümüzdeki hafta çarşamba günü toplanacak olan Covid-19 Bilim Kurulu''nda maske zorunluluğuna esneklik getirilmesi konusunda adım atılacağı ve bu çerçevede ilk etapta okullarda maske uygulamasına son verileceği belirtiliyor.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar