Oktay Kaynarca 20. yılında Süleyman Çakır'ı' unutmadı!

Oktay Kaynarca 20. yılında Süleyman Çakır'ı' unutmadı!
Oyuncu Oktay Kaynarca yıl önce Kurtlar Vadisi dizisindeki karakterin ölüm yıldönümünde bir paylaşım yaptı. Kaynarca Çakır için' Allah rahmet eylesin güzel adamdı' dedi.

Türk televizyon tarihinin unutulmaz yapımlarından biri olan "Kurtlar Vadisi"nin efsanevi karakteri Süleyman Çakır, ölümünün 20'nci yıl dönümünde hayranları tarafından anıldı.

2003 yılında ilk bölümüyle ekrana gelen ve büyük ilgi gören dizi, Türk televizyonculuğunda bir döneme damgasını vurmuştu. Oktay Kaynarca'nın unutulmaz performansıyla canlandırdığı 'Süleyman Çakır' karakteri, izleyicilerin kalbinde özel bir yere sahipti.

43. BÖLÜMDE VURULDU, 45. BÖLÜMDE ÖLDÜ

Süleyman Çakır karakteri, dizi içindeki önemli rolleri ve kararlarıyla izleyiciler tarafından derin bir etki bırakmıştı. Ancak, trajik bir kaderle tanışan Çakır, Cerrahpaşalı Halit tarafından pusuya düşürülerek öldürülmüştü. Dizinin 43'üncü bölümünde vurulan ve 45'inci bölümde öldüğü ilan edilen Çakır'ın ölümü, izleyiciler arasında büyük bir üzüntüye sebep olmuştu.

Süleyman Çakır'ın ölümü, dizinin taraftarları arasında büyük yankı uyandırmıştı. Öyle ki, gıyabında cenaze namazı kılınmış, gazetelere vefat ilanı verilmiş ve mevlit okutulmuştu. Ancak, dostu Polat Alemdar'ın intikamıyla Süleyman Çakır'ın ölümü unutulmaz bir şekilde intikamla sonuçlanmıştı.

Her yıl 8 Nisan'da hayranları tarafından yas tutulan Süleyman Çakır, bu yıl da unutulmadı. Gelenek bozulmadı ve Oktay Kaynarca, sosyal medya hesabından videolu bir mesaj paylaşarak Süleyman Çakır'ı anma geleneğini sürdürdü. Kaynarca'nın paylaşımı, "Kurtlar Vadisi"nin unutulmaz karakterinin hala hayranlarının kalbinde yaşadığını gösterdi..

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar