Oğuzhan Uğur’un Babala TV’sinde Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye ecel teri döktüren 4 soru! Salonda tansiyon yükseldi

Oğuzhan Uğur’un Babala TV’sinde Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’ye ecel teri döktüren 4 soru! Salonda tansiyon yükseldi
Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Oğuzhan Uğur’un Youtube kanalı Babala TV’ye konuk oldu.

AHMET UNUGKAN / GÜNBOYU

İnce’ye hem meslek hayatıyla hem de partisiyle ilgili dikkat çeken sorular geldi. Salonda zaman zaman Muharrem İnce ile seyirciler arasında tansiyon yükseldi.

İşte salondaki seyircilerden Memleket Partisi Muharrem İnce’ye gelen sorular:

Çağrı Alay: Dershane müdürü ve ortağıyken, kurumunuzdaki 19 çalışandan sadece 9’unun sigortasını yatırıp vergi kaçırdınız. Bu yüzden ceza aldınız, şimdi devlet yönetmeye talipsiniz neden size güvenelim?

Muharrem İnce: Evet biz emekli öğretmenlerle ilgili böyle bir sıkıntı yaşadık. Bunun cezasını da ödedik. Tıpkı trafik cezası öder gibi. Türkiye’de o zaman 2 bin dershane vardı. 2 bini de aynı uygulamayı yapıyordu ama sadece cezayı biz ödedik.

Memleket Partisi Milletvekili Aday Adayı: 2. gün öncesine kadar ben de Memleket Partisi’nden aday adayıydım. Acaba akrabalarınızdan herhangi biri bir şehirden aday mı?

Muharrem İnce: Aday… İlhan Düzyürek. Tabi tabi burada. Teyzemin oğlu.

Kemal Uçar: Sizin partinizin sözcüsü Kolin İnşaat’ta çalışıyor. Bu konu hakkında bir açıklama yapacak mısınız?

Muharrem İnce: Bak Kolin… Açacağınızı biliyordum. Madara olun diye erken yaptım. Senin FETÖ’yle bir ilişkin var da ne kadar yakın bilmiyorum.

Salih Gergerlioğlu: Meclis’te 2 tane milletvekiliniz var. Bu milletvekillerinizin performansının ne olduğundan haberiniz var mı? Yüzde 98 devamsızlıkla tamamlamışlar yasama dönemini.

Muharrem İnce: Partilerin genel başkan yardımcılarının devam zorunluluğu yoktur Meclis’te. Dolayısıyla senin o bilgilerin sahtedir. Otur yerine sıfır verdim, bilgi doğru değil.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar