Oğuzhan Koç'un ayrılık haberi sonrası paylaşımı olay olmuştu! Zeynep Koçak isyan etti

Oğuzhan Koç'un ayrılık haberi sonrası paylaşımı olay olmuştu! Zeynep Koçak isyan etti
Yıllar önce Oğuzhan Koç ile aşk yaşayan ve ihanet yüzünden ayrıldıkları konuşulan Zeynep Koçak'ın bir hafta önce Instagram hesabından attığı bir mesajın yıllar önce birlikte olduğu Oğuzhan Koç'un eşi Demet Özdemir ile boşanıyor olmasına yorumlanmasına isyan etti.

FİLİZ KIRAL/GÜNBOYU

Zeynep Koçak, yıllar önce attığı bir mesaj "Oturdum ilahi adalet bekliyorum" paylaşımı Oğuzhan Koç’un Demet Özdemir ile boşanıyor olmasına dikkat çekince “Ya ben unuttum siz unutmadınız” diyerek sitem etti.

Bu mesajın eski sevgilisi Koç''a gönderme olarak yorumlanması üzerine Koçak, bakın ne dedi. Oyuncu, "Ya siz benim bir hayatım yok mu zannediyorsunuz? Haftalar önce attığım bir postu alıp saçma bir başlıkla nerelere yoruyorsunuz. Neyim ben müneccim mi? Yazdığım şeyleri yıllar önce yaşadığım bir ilişki düşünerek, buna dikkat ederek mi atacağım sürekli? Ya ben unuttum siz unutmadınız. Hadi zaten beni linç etmek için bekleyen binlerce kişiyi geçtim ama benim hala o çevre ile kopmamış ilişkilerim var. Ne olur biraz hassasiyet ya" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar