Oğlu ve gelinin yatak odasına kamera yerleştirdi! Yakalanınca kendini işte böyle savundu

Oğlu ve gelinin yatak odasına kamera yerleştirdi! Yakalanınca kendini işte böyle savundu
Tayvan'da yaşanan bir olay dünya basının gündemine oturdu. Bir kayınvalide, kendisiyle birlikte yaşayan oğlunun ve gelinin yatak odasına kamera yerleştirdi. Görüntüleri ise komşularına izlettirdi. Yakalanınca da kendini işte böyle savundu.

Tayvan'da bu kadarı da olmaz dedirten bir olay yaşandı... Tayvanlı gazeteci Xu Shengmei, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir eğlence programında tanık olduğu aile faciasını anlattı.

Hype’ın haberine göre, gelin düğünden sonra kocasının ailesiyle birlikte yaşıyordu. İlk başta yeni evlilerin herhangi bir sorunu yoktu. Ancak bazı komşularıyla yaptıkları bir sohbetin ardından acı gerçeği öğrendiler.

Konuşma sırasında komşulardan biri, nasıl birlikte olduklarını ayrıntılarıyla anlatınca şok edici gerçekler açığa çıktı.

Yeni eş başlangıçta itiraf karşısında suskun kaldı. Ancak sonra komşusunun bu özel ayrıntıları nasıl bildiğini hemen sorgulamaya başladı.

SUÇLAMAYI KABUL ETMEDİ

Yatak odalarında kamera bulundurduğu iddia edilen kayınvalidesiyle yüzleşti. İddiaya göre, kayınvalidesi bu cihazı kurarak günlük yaşamlarını ve özel anlarını izliyordu.

KENDİSİNİ İŞTE BÖYLE SAVUNDU...

Ancak anne casusluk yapma niyetinde olmadığını iddia ederek şunları söyledi: “Yeni bir çocuk doğurdun ve ona nasıl bakacağını bilmediğinden korktum” demesine rağmen inandırıcı olamadı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar