Oğlu bakıcısı tarafından dövüldü: Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen soluğu mahkemede aldı

Oğlu bakıcısı tarafından dövüldü: Ünlü sunucu  Cansu Canan Özgen soluğu mahkemede aldı

Ünlü sunucu Cansu Canan Özgen'in 3 yaşındaki oğlunun bakıcısı tarafından dövüldüğü ortaya çıktı. Özgen ve eski basketbolcu eşi Erden Eryüz, yabancı uyruklu bakıcıdan şikayetçi oldular.

Sunucu Cansu Canan Özgen'in 3 yaşındaki oğlunun, bakıcısı tarafından dövüldüğü iddia edildi. Özgen'i arayan komşuları, "Parkta oynayan çocuğunu bakıcısı dövdü" diyerek ihbarda bulundu. Durumu öğrenen Özgen ve eşi, yabancı uyruklu bakıcıdan şikâyetçi oldu.

Bakıcı U.M., hemşire olduğunu ve çocuğun köpek pisliğini ağzına götürdüğünü, bu sebeple eline vurduğunu iddia etti. U.M. hakkında 'basit yaralama' suçundan 1 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

erfdv-8rag.webp

21 Temmuz 2023 günü Cansu Canan Özgen'in 3 yaşındaki oğlu A.E., bakıcısı U.M. ile Eyüp'teki bir parka gitti. İddiaya göre, A.E. parkta oyun oynarken bakıcısı tarafından darp edildi. Olayın görgü tanıklarından biri, durumu A.E.'nin babası Erden Eryüz'e bildirdi.

Olayı öğrenen ünlü sunucu ve eski basketbolcu eşi, polis merkezine giderek bakıcıdan şikayetçi oldu. U.M., karakolda verdiği ifadede, 6 aydır A.E.'nin bakıcısı olduğunu, bugüne kadar ona hiç vurmadığını ve onu evladı gibi sevdiğini belirtti. Parkta A.E.'nin köpek pisliğini eline aldığını ve yutabileceği endişesiyle eline vurduğunu söyledi. Ayrıca, çocuğun pisliği ağzına almasını önlemek için yanaklarından tutarak ağzını açmaya çalıştığını iddia etti. Yüzüne tokat atmadığını, sadece ağzını açmak için yanaklarını sıktığını ifade etti.

cansu-canan-2.jpg

Baba Erden Eryüz ifadesinde, bakıcının 6 aydır yanlarında olduğunu belirtti. Olay günü bakıcının A.E.'yi parka götürdüğünü, eve geldikten sonra komşularının kendisini arayıp bakıcının oğluna tokat attığını ve darp ettiğini söylediklerini belirterek şikayetçi oldu.

HAPİS CEZASI TALEP EDİLDİ!

Olayın ardından İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından bir soruşturma başlatıldı. Hazırlanan iddianamenin ardından İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı.

İddianamede, şüpheli U.M.'nin üzerine atılı suçu işlediği ve dava açmak için yeterli delilin bulunduğu belirtildi. U.M. hakkında 'Basit Yaralama' suçundan 1 yıl hapis cezası talep edildi. Şüpheli, önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

cansu-canan-ozgen.webp