Obama'nın özel aşçısı gölde ölü bulundu

Obama'nın özel aşçısı gölde ölü bulundu
Eski ABD Başkanı George Bush ve Barrack Obama döneminde Beyaz Saray'da aşçı yardımcısı olarak çalışan daha sonra Obama ailesine hizmet veren Tafari Campbell, Obama'nın malikanesinin yanındaki gölette ölü bulundu.

AYŞE ESER KUŞATA/GÜNBOYU

ABD'nin 44. Başkanı Barrack Obama'nın özel aşçısı Tafari Campbell, ABD'nin Massachusetts eyaletinde ölü bulundu. Campbell, Obama çifti Beyaz Saray'dayken de aşçı yardımcısıydı.

45 yaşındaki Campbell, Obama ailesinin evinin yakınındaki bir göle kürek sörfü yapmaya gitti ve bir süre sonra gözden kayboldu. Yapılan aramalar sonucu iki gün Campbell'ın 2 gün sonra cansız bedenine ulaşıldı. Tafari Campbell'ın can yeleği giymediği, kıyıdan 30 metre uzaklıkta olduğu ve cansız bedeninin suyun 2,4 metre altında sonar yardımıyla tespit edildiği belirtildi.

3609863-7a064665946b43f919d55c5d6c68aefe-640x640.jpg

OBAMA ÇİFTİNDEN AÇIKLAMA GELDİ

Obama çifti tarafından konuya ilişkin yapılan açıklamada, "Tafari, hayatımızın bir parçasıydı ve aramızdan ayrıldığı için çok üzgünüz. Bugün Tafari'yi tanıyan ve seven herkese -özellikle de eşi Sherise ve ikiz çocukları Xavier ve Savin'e- gerçekten harika bir adamı kaybetmenin yasını tutarken katılıyoruz." ifadeleri kullanıldı.

Obama ve ailesinin ise, Campbell'ın gölete gittiği gün evde olmadığı belirtildi.

xfdz3-1690275547-0979.webp

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar