O tüm zamanların ikonu! Ajda Pekkan bilinmeyenlerini anlattı

O tüm zamanların ikonu! Ajda Pekkan bilinmeyenlerini anlattı
Sadece sesiyle değil, 60 yıldır değişmeyen giyim stili ile her dönemin ikonu olmayı başaran ünlü şarkıcı Ajda Pekkan bilinmeyenlerini anlattı.

Her paylaşımıyla sosyal medyanın dilinden düşmeyen Süperstar Ajda Pekkan, çocuk hayalini sizler daha önce duydunuz mu? İşte ünlü şarkıcı Ajda Pekkan'ın çocukluk hayali.

yyh.jpg

"HAYALİM ŞARKICI OLMAK DEĞİLDİ"

Çocukluğum hep şarkı söyleyerek ve dans ederek geçtiğini ifade eden Ajda Pekkan, her duyduğum şarkıyı mırıldanırdım" dedi.

Ajda Pekkan, en büyük hayalinin şarkıcı değil, şarkı söyleyip vokalist olmaktı diyor.

ajda-pekkan.jpg

O zamanlar ne yazık ki seslendirecek Türkçe şarkı yoktu diyen Ajda Pekkan, o dönemler kim popülerse, hangi şarkıyı beğendiysem onu söylüyordum dedi. Özellikle kendisine Mina'yı örnek aldığını söylen Pekkan, İtalyanca şarkılar söylediğini ilk kez anlattı. Hatta bir gün ben de Mina gibi şarkıcı olacağım demiştim" dedi.

vogue-icondigital-kapak-ajda-pekkan3.jpg

YEŞİL ÇAM'IN USTA OYUNCUSU EDİZ HUN İLE "1963 SES KAPAK YILDIZI" SEÇİLDİM

İlk elemeyi kazanan 59 kişi olarak, derginin yazı işlerinin yanı sıra Türkiye'nin yedi büyük film şirketi ve yapımcılarının yer aldığı jürinin karşısına çıktık diyen Pekkan, dördüncü tur elemenin ardından Ediz Hun ile "1963 Ses Kapak Yıldızı" seçildim" dedi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar