O banka para dağıtıyor! Şubesiz, masrafsız 20.000 TL ihtiyaç kredisi başladı

O banka para dağıtıyor! Şubesiz, masrafsız 20.000 TL ihtiyaç kredisi başladı

Faizsiz ve düşük faizli kredi imkanları, nakit ihtiyacı olanlara gelmeye devam ediyor. Tek kuruş faiz ödemek yok. Şubesiz, masrafsız 20.000 TL ihtiyaç kredisi başladı. İşte detaylar...

Garanti BBVA, son ayların en büyük kampanyasını sunmak üzere hazırlanıyor. Faizsiz kredi desteği arayanlar için özel bir paket oluşturdu. Garanti BBVA, müşterilerine şubesiz ve masrafsız bir şekilde, tek kuruş faiz ödemeden kredi verme fırsatı sunuyor. 20 bin TL'lik faizsiz ihtiyaç kredisine başvurmak da son derece kolay. İşte Garanti BBVA'nın faizsiz kredi kampanyasının şartları ve detayları...

GARANTİ BBVA’DAN YENİ KREDİ KAMPANYASI BAŞLADI

Nakit paraya ihtiyacı olan vatandaşlar için Garanti BBVA’dan yepyeni bir kampanya daha geldi. Hem bankanın müşterisi olmayanlar hem de olanlar kampanyadan yararlanabilecek. Faizsiz kredi imkanı tanıyan Garanti BBVA, mobil uygulama üzerinden kolay başvuru şansı da sağlıyor. Hemen Garanti BBVA mobil uygulamasını yükleyerek hızlı ve kolay başvuru şansını yakalayabilirsiniz.

TEK KURUŞ FAİZ ÖDEMEDEN 20.000 TL DESTEK

Garanti BBVA tarafından başlatılan yeni ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 20.000 TL'ye kadar nakit desteği tek kuruş faiz ödemeden almak mümkün. Banka, kampanyaya katılmak isteyenlere 12 ay vade imkanı da sunuyor. Faizsiz ve uzun vadeli ihtiyaç kredisi kampanyasındaki şartlar da netleşti.

GARANTİ BBVA FAİZSİZ KREDİ ŞARTLARI

Garanti BBVA’nın sağladığı faizsiz kredi desteğinden yararlanmak isteyenler için şartlar da belli oldu. Garanti BBVA’lı olmayanların da başvuru yapabileceği kampanya kapsamında aranan şartlar şöyle:

  • TC vatandaşı olmak
  • 18 yaş üstü olmak
  • Düzenli gelire sahip olmak
  • Kredi notu 1200 puan ve üstü olmak
  • Garanti BBVA mobil kullanmak.
  • Bu şartları taşıyanlar Garanti BBVA mobil üzerinden 7/24 kredi başvurusu yapabilir.