Nurşen Balcı kimdir? CHP İzmir Karaburun Belediye Başkan adayı Nurşen Balcı kaç yaşında, aslen nereli?

Nurşen Balcı kimdir? CHP İzmir Karaburun Belediye Başkan adayı Nurşen Balcı kaç yaşında, aslen nereli?
Yerel seçimlerin yaklaşması ile birlikte partilerin adayları belli olmaya başladı. CHP İzmir Karaburun Belediye Başkan adayı Nurşen Balcı oldu. Peki Nurşen Balcı kimdir? CHP İzmir Karaburun Belediye Başkan adayı Nurşen Balcı kaç yaşında, aslen nereli?

Nurşen Balcı kimdir?

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) İzmir Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adaylarının belirlendiği Merkez Yönetim Kurulu (MYK) toplantısı sona erdi. CHP İzmir Karaburun Belediye Başkan Adayı olarak Nurşen Balcı seçildi. Birçok kişi Nurşen Balcı'nın hayatını merak etmeye başladı. Peki Nurşen Balcı kimdir? CHP İzmir Karaburun Belediye Başkan adayı Nurşen Balcı kaç yaşında, aslen nereli?

NURŞEN BALCI KİMDİR?

İzmir doğumlu olan Nurşen Balcı, eğitim hayatına İzmir'de başlamış ve Yeni İzmir İlkokulu, Alsancak Ortaokulu ve İzmir Kız Lisesi'nde öğrenim görmüştür. Ege Üniversitesi Fen Fakültesi bölümünden mezun olmuştur.

Kariyerine Karşıyaka Belediyesi'nde bürokrat olarak 20 yıl boyunca hizmet vererek başlamıştır. Siyasi hayata atılmadan önce CHP üyesi olan Balcı, parti içinde çeşitli kademelerde aktif görevler üstlenmiştir.

2003-2005 yılları arasında İlçe Kadın Kurulu Yönetim Kurulu Üyeliği, 2007-2011 yılları arasında Karşıyaka İlçe Kadın Kolları Başkanlığı, 2012 yılında 6 ay süreyle İzmir İl Kadın Kolu Başkanlığı, ve 2016-2020 yılları arasında İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı gibi önemli görevleri üstlenmiştir.

Siyasi kariyerinin yanı sıra Nurşen Balcı, Kadın Gücü Derneği'nin kurucu başkanı ve yönetim kurulu üyesi olarak görev almanın yanı sıra Atatürkçü Düşünce Derneği üyesidir. Ayrıca, Türk Hava Kurumu'nda 2 dönem yönetim kurulu üyeliği yapmış ve 29 Ekim Kadınları Derneği'nin Karşıyaka Şube'sinin kurucu üyesi olmuştur. Nurşen Balcı, evli ve 2 çocuk annesidir.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar