Nursel Ergin'in sunduğu Gelinim Mutfakta'da tapu krizi! 8 buçuk milyonluk evi üzerine yaptırınca kayınvalide baygınlık geçirdi

Nursel Ergin'in sunduğu Gelinim Mutfakta'da tapu krizi! 8 buçuk milyonluk evi üzerine yaptırınca kayınvalide baygınlık geçirdi
Kanal D'nin sevilen gündüz kuşağı programı Gelinim Mutfakta’nın son bölümünde oğlunun, babasından kalan 8,5 milyon TL değerindeki evini gelininin üzerine yaptırdığını öğrenen kayınvalide baygınlık geçirdi.

Kanal D'de Nursel Ergin'in sunumuyla yayınlanan "Gelinim Mutfakta" yarışmasında, sıra dışı bir olay yaşandı. Oğlunun, babasından kalan 8,5 milyon TL değerindeki evini eşi Tuğba'nın üzerine yaptırdığını öğrenen kayınvalide Gönül Hanım, yayın esnasında sinir krizi geçirerek bayıldı.

Tuğba'nın eşi, evin tapusunu programa göndererek sürpriz yapınca, Tuğba büyük bir şaşkınlık yaşadı. "Bu bizim kayınpederimizden eşime kalmış bir evdi. Eşim de evi benim üzerime yapmış" diyen Tuğba'nın açıklaması, kayınvalide Gönül Hanım'ın sinirlerini gerdi.

Oğlunun kendisine danışmadan böyle bir karar almasına sinirlenen Gönül Hanım, canlı yayında duygusal bir çıkış yaparak, "Benim eşim o evi alsın diye ben 15 sene yurtlarda çalıştım. Senin üstüne nasıl yapabilir? Hayır bu olacak. Araba aldırdıktan sonra evi nasıl senin üstüne yapar. Gelinimle benim aramda kan bağı dahi yok. Biz o paraları kuruşu kuruşuna biriktirdik. Sen beni deli etmeye mi çalışıyorsun. Çarpıntım başladı, iyi değilim. Benim senden torunum var da seninle aile oluyoruz" dedi ve ardından yayın esnasında bayıldı.

Yayına sağlık ekipleri müdahalede bulunurken, kayınvalidesinin rol yaptığını düşünen Tuğba ise "Anne merak etme, ben seni tabuyla serinletirim. Oğlunun istemediği çocuk için beni suçlayamazsın" ifadelerini kullandı. Olay, sosyal medyada da geniş bir şekilde tartışılırken, programın gelecek bölümleri merakla bekleniyor.

6t.jpg

gelinim-mutfakta-da-olay-cikti-oglunun-evlerini-16496022-52-m.png

gelinim-mutfakta-da-olay-cikti-oglunun-evlerini-16496022-2308-m.png

gelinim-mutfakta-da-olay-cikti-oglunun-evlerini-16496022-4140-m.png

u-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar