Nuri Şahin'den tarihi başarı: Ondan başka yapan yok

Nuri Şahin'den tarihi başarı: Ondan başka yapan yok
Süper Lig'in 33. haftasında Alanyaspor ile Antalyaspor karşı karşıya geldi. Akdeniz derbisini Nuri Şahin'in çalıştırdığı Antalyaspor, ezeli rakibi mağlup etmeyi başardı. Takımın genç çalıştırıcısı Şahin ise aldığı bu galibiyet ile kulüp tarihine geçmeyi başardı.

Antalyaspor''un genç hocası Nuri Şahin, sergilediği performans ile dikkat çekiyor. Süper Lig''de aldığı başarılı sonuçlar ile adından söz ettiren başarılı hoca, son olarak alınan Alanyaspor galibiyeti ile namağlup olmama serisi 11 maça çıkarmayı başardı.

KULÜP TARİHİNDE İLK

Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig''in Ahmet Çalık Sezonu''nun 33''üncü haftasında ezeli rakibi Antalyaspor''u konuk etti. Heyecan dolu müsabakada Yaşar Kemal Uğurlu düdük çaldı. Kritik karşılaşma konuk ekibin farklı üstünlüğüyle tamamlandı.

Antalyaspor''un genç çalıştırıcısı Nuri Şahin bu maçla birlikte rekorunu geliştirdi. Akdeniz ekibini tarihinde ilk kez 10 maç üst üste Süper Lig''de mağlubiyet almama düzeyine getiren Nuri Şahin, bu rekoru 11 maça yükseltti.

NURİ ŞAHİN İLE FORM KAZANDI

Antalyaspor''un formda golcüsü Haji Wright, Alanyaspor deplasmanında da sahneye çıktı. Tecrübeli futbolcu, 17''nci dakikada Luiz Adriano''nun pasında şık bir vuruş yaparak takımını 1-0''lık üstünlüğe taşıdı. Antalyaspor''da Nuri Şahin''in takımın başına gelmesiyle birlikte form tutan tecrübeli santrafor, Süper Lig''de rakip fileleri 10''uncu kez havalandırdı. Haji Wright, son 5 maçta 5 gol atma başarısı gösterdi.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar