Nureddin Nebati'nin açıklamalarına siyasilerden sert tepki!

Nureddin Nebati'nin açıklamalarına siyasilerden sert tepki!
Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, asgari ücret ve emekli maaşları hakkında açıklamada bulundu. Bakan Nebati'nin “Asgari ücretliye de, memura da, emekliye de ne verilse haklarıdır. Fakir fukaraya vermek bereket getirir” sözlerine ise siyasilerden sert tepki geldi.

NEBATİ: FAKİR FUKARAYA VERMEK BEREKET GETİRİR

Aralık ayının sonuna gidilirken milyonlarca vatandaş asgari ücret ve emekli maaşına yapılacak zam için yetkililerin ağzından çıkanları can kulağıyla dinliyor. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati''nin emekli maaşları ve asgari ücret üzerine yaptığı yorum ise hem vatandaşı hem de siyasileri kızdırdı. Nebati''nin  "Asgari ücretliye de, memura da, emekliye de ne verilse haklarıdır. Fakir fukaraya vermek bereket getirir.” açıklamasına sosyal medyadan "sanki sadaka veriyor" tepkileri yükseldi. Nebati''ye gösterilen tepkiler yalnızca vatandaşlarla sınırlı kalmadı. Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla Nebati''yi sert şekilde eleştirdiler. 

"DENGESİZ ADAM"

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Nureddin Nebati''nin sözlerini paylaşarak "Terbiyesiz, dengesiz adam, şerefi ile çalışan işçileri, memurları, emeklileri fakir-fukara yapan iktidarın politikaları. Çeteleri, yandaşları dolar milyoneri, milyarderi yapan sizin rezil politikalarınız. Soyduğunuz insanlar ile alay etmeye hakkınız yok." açıklamalarında bulundu. 

"KABALIĞINIZ FAKİRLEŞTİRDİĞİNİZ VATANDAŞA"

Özdağ''ın ardından açıklama yapan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce de Nebati''nin sözlerini hedef aldı. İnce, "Nebati''nin gözlerindeki ışık zengine ve yandaşa! Dilindeki kabalık ise ekonomi politikaları ile fakirleştirdikleri emekli, asgari ücretli ve memur vatandaşa. Emekli, asgari ücretli, memur "fakir fukara" ise siz kimi zenginleştirdiniz? Affını iste ve git Nebati!" sözleriyle Nebati''yi istifaya davet etti. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler
Öne Çıkanlar