Nur Viral kimdir? Nur Viral hangi kanalda sunuculuk yapıyor? Nur Viral kaç yaşında, nereli?

Nur Viral kimdir? Nur Viral hangi kanalda sunuculuk yapıyor? Nur Viral kaç yaşında, nereli?
Ünlü spiker Nur Viral insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Birçok insan internette Nur Viral'in kim olduğunu araştırıyor. Peki Nur Viral kimdir? Nur Viral hangi kanalda sunuculuk yapıyor? Nur Viral kaç yaşında, nereli?

Nur Viral kimdir?

Beyaz TV'nin sunucusu Nur Viral son zamanlarda insanlar tarafından merak edilmeye başlandı. Birçok insan internette Nur Viral'in hayatını araştırıyor. Peki Nur Viral kimdir? Nur Viral hangi kanalda sunuculuk yapıyor? Nur Viral kaç yaşında, nereli?

NUR VİRAL KİMDİR?

Nur Viral, 13 Mayıs 1975 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini İstanbul'da tamamlayan Viral, sunuculuk kariyerine 1993 yılında adım atmıştır. Çeşitli radyo ve televizyon programlarında yer alan Nur Viral, Türkiye'nin ilk sağlık programını hazırlayan isimlerden biridir. Hayat Ağacı programını hazırlayıp sunan Viral, Tatlıses TV'de tam 5 yıl boyunca yayınlanmış ve 40 yerel televizyon aracılığıyla izleyicilerle buluşmuştur. Ayrıca, Kanal 7, TNT, Samanyolu TV, Show TV, Türkmax Gurme ve BEYAZ TV gibi kanallarda yemek ve sağlık programları sunmuştur. Şu anda, BEYAZ TV ekranlarında her gün 11:00'da yayınlanan Hayatta Her Şey Var programını sunmaktadır.

Nur Viral, Bellona markasının reklam yüzü olmuş ve 2016 yılında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ekonomi Başdanışmanı Cemil Ertem ile evlenmiştir. Ancak, 2019 yılında boşanmıştır. Viral'in ilk evliliğinden bir kızı bulunmaktadır.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar