Nilüfer Kurt’un korku dolu gecesi! Eli silahlı hırsızlarla burun buruna geldi

Nilüfer Kurt’un korku dolu gecesi! Eli silahlı hırsızlarla burun buruna geldi
Ünlü manken Nilüfer Kurt’un evine eli silahlı hırsızlar girdi. Bakırköy, Ataköy’deki evine giren hırsızlarla burun buruna gelen oyuncu, Instagram hesabından yaşadığı korku dolu anları paylaştı. Olay yerine gelen polis eli silahlı hırsızların yakalanması için çalışma başlattı.

Geçtiğimiz pazar günü yaşanan olayda, rahatsızlanan kızının durumunu kontrol etmek için 05.30 sıralarında uyanan Kurt, salondan ışık geldiğini fark etti. Kurt salona yönelince eli silahlı hırsızla karşılaşarak şok yaşadı.

 

Yaşadığı korku dolu anlara rağmen sesini çıkarmayan manken, hırsızın mermileri silaha sürdüğünü daha sonra ise laptop, telefon ve çantasını alan 2 hırsızın kaçtığını söyledi.

SİLAHLI 2 SOYGUNCU EVİME GİRDİ

Nilüfer Kurt sosyal medya hesabından, “Sevgili dostlarım, pazar sabahı 05.30 sırlarında silahlı 2 soyguncu evime girdi. Uyandım ve onlarla karşılaştım. Evi soymuşlardı ve benden susmamı istediler. Uzatmayacağım, neyse ki bize zarar vermeden gittiler. Evde evlatlarım vardı. Beni bilen bilir ancak evlatlarıma zarar gelmediği için şükrediyorum” ifadeleriyle yaşadığı şoku anlattı. Ünlü ismin emniyete giderek şikayetçi olduğu ise öğrenildi. Polis ünlü oyuncunun evine giren 2 hırsızın bulanması için çalışma başlattı.

 

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar