"Herkes birbirine benziyor!"

"Herkes birbirine benziyor!"
Estetik ameliyatlar nedeniyle kadınların birbirine benzediğini vurgulayan Nilgün Belgün, "Yüzünüzle ne kadar çok oynarsanız, o kadar iyi olmuyor. Her şeyin bir dozu var. Herkes çok yapay oluyor. Herkesin yüzü birbirine benziyor" dedi.

Ünlülerin yaptığı estetik ameliyatları eleştiren Nilgün Belgün, "Bu operasyonlar nedeniyle hem herkes birbirine benziyor hem de mimikleri yok oluyor" çıkışını yaptı. 

Önceki akşam Etiler''de görüntülen sanatçı Nilgün Belgün, ''Aşk ve Komedi'' adlı tek kişilik oyununun devam ettiğini söyledi. 

Tek kişilik performansının gördüğünün ilgiden memnun olan Nilgün Belgün, “Oyunum devam ediyor. 10’uncu yılımıza girdik. Bence bu bir başarıdır. İkincisine de hazırlanıyorum. O gösterimin adı ‘Hayat Sen Benimsin'' şeklinde konuştu.

Ünlülerin yaptırdıkları estetik işlemler hakkında da konuşan Nilgün Belgün, “Herkes estetik yaptırabilir. Ben 25 sene önce botoks yaptırdım. O tarihten beri de böyle duruyorum. Hiçbir zaman aşırı bir şey yaptırmak istemem. Çünkü ben bir oyuncuyum. Mimiklerimi yapmalıyım. Yüzünüzle ne kadar çok oynarsanız, o kadar iyi olmuyor. Her şeyin bir dozu var. Herkes çok yapay oluyor. Herkesin yüzü birbirine benziyor” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar