Nihat Doğan’ın sevgilisi "kraliçe" çıktı

Nihat Doğan’ın sevgilisi "kraliçe" çıktı
Şarkıcı Nihat Doğan, Portakizli manken Tessy Ramos ile aşk yaşamaya başladı. Güzel manken Tessy Ramos'un 2011 yılında Lüksemburg’da “Miss Jovem” adlı yarışmada ikinci olduğu öğrenildi.

Nihat Doğan’ın yeni sevgilisi Tessy Ramos büyük merak konusu oldu. Ünlü şarkıcı Nihat Doğan Portekiz’in güzellik kraliçesi Tessy Ramos ile aşk yaşamaya başladı. Dün bir restoranda görüntülenen çift, birlikte yaşamaya başladı. Bir organizasyon için geldiği İstanbul’da Doğan’a kör kütük aşık olduğu öğrenilen model Tessy Ramos, mesleğine ve hayatına İstanbul’da devam edecek.

filfyilf.jpg

TESSY RAMOS HAKKINDA MERAK EDİLENLER 

Lüksemburg doğumlu olan Tessy Ramos, moda dünyasında çok başarılı olmak isteyen bir model. Gençliğinde para kazanmak için çocuk bakıcılığı dayanan Tessy Ramos, 2011 yılında Lüksemburg’da “Miss Jovem” adlı yarışmada ikinci oldu. Şarkıcı Nihat Doğan, Portekizli manken Tessy Ramos ile yeni bir aşka yelken açtı. Hürriyet’ten Mehmet Üstündağ’ın haberine göre; Nihat Doğan, önceki gün Maslak’ta bir mekanda yeni kız arkadaşıyla görüntülendi. Portekiz’in tescilli güzellerinden olan model, bir organizasyon için geldiği İstanbul’da hayatının aşkı olan Nihat Doğan’ı bulunca İstanbul’a taşınma kararı aldı.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Öne Çıkanlar